Portfolio

The more than 950 projects managed recommend us, due to aur know-how, to clients in any industry, whether we talk about energy, real estate, retail, constructions, agriculture, transportation, pharmaceutical industry, food industry, wood industry, shoe manufacturing industry, ceramics, baking industry, extraction and processing of oii products, processing of non-ferrous minerals etc.

CITR projects

Flowers

test

Solutions

insolvency innovation

arrow

CONCEFA

The first reorganization plan for a building contractor, by splitting off a publicly traded company.

arrow

FLANCO

The first successful reorganization of a major retailer in Romania; the reorganization plan was implemented in a record time of only six months.

arrow

GALLI GALLO

Business strategy - simultaneous transfer of three companies of the group.

arrow

DAFORA

Listing on the stock exchange and comprehensive financing as part of insolvency proceeding, in the form of a package - financial leasing, factoring, a ceiling for good performance guarantee bonds.

arrow

ROMAERO

Experții CITR au obținut o finanțare de 45 milioane EUR și cu anularea a 50% din datoriile bugetare prin restructurarea cu OG6.

arrow

CARPATICA ASIG

Lichidarea uneia dintre cele mai mari companii de asigurări autohtone cu distribuirea peste 100 de milioane de lei până în prezent către creditori, gestionarea a peste 3000 de litigii în care a fost implicată compania și valorificarea patrimoniului sub supravegherea și cu avizul favorabil al ASF.

arrow

CORD BLOOD CENTER

The first reorganization plan for a building contractor, by splitting off a publicly traded company.Reintegration of the company in the economic cycle after going through the reorganization process, ahead of the established deadline, with the settlement of all debts, following the merger of three insolvent companies.

arrow

SELINA

One of the largest financing projects for a company in insolvency.

arrow

CLUJANA

Reorganization through online and digital marketing development solutions of a shoe manufacturer, renowned on the local market.

arrow

RULMENTUL

Prima dare în plată, în insolvență, a activelor către instituții publice.

arrow

CFR MARFA

Concordat preventiv de mare amploare, implicând creanțe de 2 mld lei și active evaluate la 5 mld lei, omologat în timp record de numai 2 săptămâni. Echipa CITR a aliniat procedura la obiectivul rambursării ajutorului de stat și a participat la negocierile cu Comisia Europeană. 

arrow

CET CONSTANȚA

La 6 luni de la preluarea dosarului, echipa CITR a realizat vânzarea conductei principale de transformare a energiei termice către UAT (Unități Administrativ-Teritoriale) și a atras fonduri europene pentru reabilitare. 

arrow

DIVERTA

The Best Turnaround Strategy, awarded in 2013.

arrow

VINIA

Completion of the portfolio of the debtor company with assets worth more than 1 million EUR.

arrow

ASTRA VAGOANE

The most complex strategy to save a Romanian brand.

arrow

ONCOS

Recalculation of interests at a uniform levei for the monitoring period.

arrow

INTERAGRO SA

Restructurarea financiară a companiei, negocierea cu principalii creditori în vederea încetării perceperii de dobânzi și penalități pe parcursul perioadei de reorganizare.

arrow

RAFO ONEȘTI

Echipa noastră a identificat un cumpărător care va reconverti rafinăria în unitate de producție de combustibil bio și care va reporni o serie de instalații.