Portofoliu

Cele peste 950 de proceduri gestionate ne recomandă pentru expertiza noastră clienților din orice industrie, fie că vorbim despre energie, real estate, retail, construcții, agricultură, transport, industria farmaceutică, alimentară, a lemnului, a încălțămintei, producții ceramice, panificație, extracția și prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase.

Projects

Flowers

test

Soluții

inovație în insolvență și restructurare

arrow

CONCEFA

Primul plan de reorganizare al unui constructor, cu divizarea unei societăți listate la bursă.

arrow

FLANCO

Prima reorganizare de succes a unui retailer important din România; planul de reorganizare a fost implementat în timp record, de numai 6 luni.

arrow

GALLI GALLO

Strategie de business transfer simultan a trei companii din grup.

arrow

DAFORA

Listare la bursă și finanțare complexă într-o procedură de insolvență, sub forma unui pachet - leasing financiar, factoring, plafon de SGB.

arrow

ROMAERO

Experții CITR au obținut o finanțare de 45 milioane EUR și cu anularea a 50% din datoriile bugetare prin restructurarea cu OG6.

arrow

CARPATICA ASIG

Lichidarea uneia dintre cele mai mari companii de asigurări autohtone cu distribuirea peste 100 de milioane de lei până în prezent către creditori, gestionarea a peste 3000 de litigii în care a fost implicată compania și valorificarea patrimoniului sub supravegherea și cu avizul favorabil al ASF.

arrow

CORD BLOOD CENTER

Reintegrarea companiei în circuitul comercial prin ieșirea din reorganizare înainte de termenul prevăzut, cu achitarea tuturor datoriilor, după fuziunea între trei companii aflate în insolvență.

arrow

SELINA

Una dintre cele mai mari finanțări în insolvență.

arrow

CLUJANA

Reorganizarea prin strategii de dezvoltare online și digital marketing a unui producător de încălțăminte renumit pe piața locală.

arrow

RULMENTUL

Prima dare în plată, în insolvență, a activelor către instituții publice.

arrow

CFR MARFA

Concordat preventiv de mare amploare, implicând creanțe de 2 mld lei și active evaluate la 5 mld lei, omologat în timp record de numai 2 săptămâni. Echipa CITR a aliniat procedura la obiectivul rambursării ajutorului de stat și a participat la negocierile cu Comisia Europeană. 

arrow

CET CONSTANȚA

La 6 luni de la preluarea dosarului, echipa CITR a realizat vânzarea conductei principale de transformare a energiei termice către UAT (Unități Administrativ-Teritoriale) și a atras fonduri europene pentru reabilitare. 

arrow

DIVERTA

Cea mai bună strategie de turnaround, premiată în anul 2013.

arrow

VINIA

Reîntregirea patrimoniului societății debitoare cu active mai mari de 1 milion de euro.

arrow

ASTRA VAGOANE

Cea mai complexă strategie de salvare a unui brand românesc.

arrow

ONCOS

Recalcularea dobânzilor aferente perioadei de observație la un nivel unitar.

arrow

INTERAGRO SA

Restructurarea financiară a companiei, negocierea cu principalii creditori în vederea încetării perceperii de dobânzi și penalități pe parcursul perioadei de reorganizare.

arrow

RAFO ONEȘTI

Echipa noastră a identificat un cumpărător care va reconverti rafinăria în unitate de producție de combustibil bio și care va reporni o serie de instalații.