SIF SPV TWO SA, parte a Grupului SIF Banat-Crișana, cumpără terenul fabricii „Tutunul românesc” din Bd. Regiei nr. 2 în cadrul unei licitații publice organizate de CITR

Tip:
Comunicate
|
Dată:
2022-05-18

București, 18.05.2022. CITR a tranzacționat astăzi, în cadrul unei licitații publice, terenul aferent fostei fabrici „Tutunul românesc” situat în bulevardul Regiei nr. 2, în suprafață de 62.491mp pentru suma de 33.595.000€, însemnând 100% din valoarea de piață. Cumpărătorul este SIF SPV TWO SA, parte a Grupului SIF Banat Crișana.

Proprietatea este localizata în zona centru-vest a Capitalei, care cuprinde perimetrul Orhideea - Pasajul Basarab şi împrejurimile stațiilor de metrou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica, zona ce s-a conturat si a devenit începând cu anul 2015, un nou pol pe segmentul rezidențial și de birouri din Bucureşti. Proprietatea este aferenta fostei fabrici de industrializare a tutunului iar valoarea este data de suprafață terenului, amplasarea acestuia și potențialul de dezvoltare a unor viitoare proiecte de birouri, comerciale, rezidențiale sau mixte. Proprietatea se află în patrimoniul societății Interagro SA, societate aflată în reorganizare.

Metoda de valorificare aprobată de creditori, a fost licitație publică cu strigare, cu preț în urcare.

Flowers

test